miercuri, 6 februarie 2008

Leapsa cu voci...

Primita de la Oana .

Vocile trebuie sa fie romanesti, asa ca...

1.Mircea Baniciu - mi se pare cea mai buna voce romaneasca ever !Iata si dovada : Hanul ulciorului nesecat

2.Cristi Minculescu - Rock romanesc adevarat !aici alaturi de Felicia Filip in ... De vei pleca

3.Andra - care daca ar fi fost americanca o vedeam luand pana acum toate premiile posibile pe la MTV,Grammy si ce mai exista.Melodia mea preferata cu ea... Ramai cu mine.

Si ar mai fi...Solistul de la Hara,Flavius Buzila ,Vali Sterian si Florian Pittis,Dumnezeu sa-i Odihneasca , Dan Bittman etc.etc. etc.

Dau mai departe,daca doresc sa raspunda lui : Marius si lui mns . Deoarece vad ca ei au mai multa activitate in ultima vreme.

Later Edit : La randul sau, mns ma invita la o leapsa:
1.Cat timp acorzi internetului?
2.Cel mai interesant blog pe care-l citesti?

La intrebarea 1... acord internetului in jur de 2-3 ore pe zi,depinde si daca gasesc ceva interesant de facut,cum ar fi participarea la o discutie ampla pe forum , blogging sau YouTube.
Intrebarea 2 : Cel mai interesant blog... toate blogurile din www map sunt interesante ca altfel nu le-as tine acolo .Sa zic totusi ca cel mai interesant este cel al lui Zoso ,si asta nu pentru ca ar rupe gura targului cu cine stie ce articole in fiecare zi,dar pentru mine functioneaza ca un zilnic buletin de stiri(avand in vedere ca eu nu ma prea uit la T.V. decat noaptea tarziu) si raman in ritm cu noutatile,mai mult sau mai putin importante.

Mihai
si Oana,va invit sa raspundeti.

4 comentarii:

Mihai. spunea...

De acord cu Cristi Minculescu si Florian Pitis. Totusi avem foarte putini artisti adevarati, in comparatie cu alte tari.

Stephen G. spunea...

Mihai,si pe tine te invit la leapsa,daca doresti,doar ca am vazut ca luasesi o pauza de la blogging :D

Oana spunea...

Oricine e invitat la leapsa. Da, sunt de acord cu Mihai, nu prea avem noi asa multe voci.

cantafabule spunea...

IRIS a fost, este si va ramane ceea ce este mai bun in rock-ul romanesc. Veniti cu totii la un concert de rock’n’roll. Suporterii IRIS-ului pot acum sa se bucure de un nou site, complet, plin cu informatii updatate, cu fotografii si filmari din concerte, la adresa http://www.iris-fansite.ro