luni, 18 februarie 2008

Buna dimineata !

Si este o dimineata excelenta !Pe Antena1 ,un manelist se vaicareste intr-o melodie odioasa...la ora 8:47 dimineata ... ce-am facut sa patesc asa ceva? Pe ProTv,aflam ce-a mai facut Radoi,fara sa ne intereseze in mod special,neavand legatura cu sportul.Dar trecem peste...

Afara este foarte frumos ,bate soarele puternic si... este frig de crapa si mama pietrelor.Hello! Eu vreau caldura ! N-am parte . Vecinul de-alaturi foloseste plin de gratie o bormasina . Ne-am mutat de 4 ani in apartamentul asta .Minunatul vecin nu a lasat de la Dumnezeu o saptamana fara sa dea cateva minunate gauri. Fir'ar,cred ca are apartamentul svaiter. Ce mama naibii tot poate gaurii de 4 ani incoace? Aseara la ora 7:45 facea aceasi chestie...duminica. Cea mai rea chestie din toate astea e ca tata nu mai are bastonul de bambus in casa.L-a lasat la servici.Nedrept.

Europa are un nou copil ,Kosovo...statul cu numarul 49 .Inca ma chinui sa-i retin capitala...care este...care este ma? Ah,da...Pristina . Covasna si Harghita,tati -hai sariti! Fiti nr-ul 50! Inainte sa v-o ia inainte Tara Bascilor.Ce lume nebuna...

Nu mai puteam sa dorm noaptea,tot gandindu-ma la Eurovision. Offf...totul este ...din ce in mai rau.Concursul este din ce in ce mai penibil .Avem ca candidati pe unii din Suedia care vin in tara pentru prima data,neavand nimic in comun cu tarisoara noastra.Mai e una care e americanca,stabilita tot in Suedia.Canta pentru Romania ceva cu Frankenstein.Mai avem cateva cantece "compuse/furate" de multi-talentatul a.k.a plagiatorul Moga .Sunt vreo 2-3 melodii dragute,dar care n-au sanse pentru ca nu sunt destul de comerciale. Cotabita n-are sanse daca nu si-a facut freza d-aia cretina ca a lui Catalin ala,de la Megastar,desi ca talent,unul e extraordinar,altul un rahatel.Dar asta e tara in care traim,nu? Go go Romania !

Nu mai stiu exact din ce motiv,ma uitam pe niste site-uri de Hi5...parca le culesese Zoso.In fine...ma uit la cat de inteligente sunt persoanele care au asa ceva(nu generalizez,vorbesc de cele pe care le-am vazut).Si au ele\ei acolo poze,in ipostaze de-a dreptul idiotice si mai au o chestie numita profil.Ca la Blog,dar cu stelute si cu poze,foarte trendy,asa! Si incep sa enumere varsta,orasul ( iq-ul nu? ) si ce preferinte au ele.Si au ceva de genul :Filme -Scary Movie(bun film,esti un bun cinefil) ; Muzica :Andreea Banica sau ceva de genul asta(mare talent!) si la carti:nu citesc.Ce?Sunt proasta? Raspuns pentru toate/toti...DA sunteti proaste/prosti!Foarte proaste/prosti .Simplificand un pic...nu citesti esti prost! Understood?


Am de scris la spaniola,asa ca inchei aici.O zi buna !

7 comentarii:

Unknown spunea...

Cu fiecare an Eurovisionul se prosteste si mai mult. Apar tot felul de specimene, care mai de care mai trendy si cool in ale muzicii. Nu-i asa ca-i super.
Si vecinul cu bormasina exista in fiecare bloc. Tot ce poti sa faci e sa te rogi sa i se arda echipamentul. Sau sa-l trezesti la 4 dimineata cu heavy metal:)).

Stephen G. spunea...

Eu as putea sa dau muzica la 4 dimineata,dar si ai mei ar putea sa ma dea pe mine afara :))

Unknown spunea...

:))

Anonim spunea...

1. Atata timp cat stai la bloc, tot se va gasi cineva care nu vrea sa ii lase pe ceilalti sa se odihneasca. O stiu din experienta.
2. Ce dracu' e ala eurovision?
3. Treaba cu manelistii e mai nasoala, pana nu ii otravim in masa, asta este.

Anonim spunea...

Vecinul cu borbasina este un personaj comun ;))

Stephen G. spunea...

Sa-i deportam undeva :D

Si pe manelisti si pe vecinii cu bormasini :))

Stephen G. spunea...

Damn,acum are si ciocan si bate de-l aude tot blocul . BRB ,ma duc sa iau satarul!