marți, 26 februarie 2008

Aglomeratie

Saptamana care tocmai a trecut a fost foarte nebuna.Teribil de stresanta,teribil de ocupata.Toata ziulica ma pregateam(cica) pentru simularea de examen FCE .O mai mare parte din clasa se stresa cu examenul CAE(care este treapta superioara a lui FCE) .Nu si eu... o data pentru ca nu ma simteam pregatit ; si pentru ca profesoara mea mi-a recomandat sa dau anul asta FCE si pe viitor...Proficiency.Toate bune si frumoase...sambata am petrecut toata ziua la scoala dand probele alea multe .Excesiv de greu? Nu. Solicitant? Da. A doua zi,la proba de oral am avut niste emotii incredibile. E aiurea cand ma gandesc acum...oare de ce atatea emotii? De fraier...era o simulare.Mai rau a fost momentul cand am intrat in clasa si am vazut ca interviatorii erau fosta si actuala mea profesoara de engleza. A fost un soc peste care am trecut destul de greu ...in 2 minute,pana cand mi-am intrat in ritm...si am luat 99/100 la proba de speaking.Cam aiurea a fost ca la partea de "comentare a pozelor" am primit aceleasi poze ca acum 2 ani,cand mai dadusem simularea.Dar totul a iesit bine si am incredere ca anul asta chiar dau(si iau) examenul FCE.

Ce ma deranjeaza tot mai tare zilele astea e ca parca imi pierd...tineretea.Simt ca am nevoie de mai mult timp.Citesc atat de putin si scriu atat de putin in ultima vreme incat uneori imi dau lacrimile cand ma gandesc ca imi irosesc propria energie pe nimic.Luna martie e urata...si se apropie tot mai mult.Vin sarbatorile alea doua...foarte enervante.Mai rau e ca 8 martie cade sambata,deci adio zi libera de la scoala.Tot in martie este ziua mea...mai imbatranesc un an ,inca o lopata de pamant peste mormantul copilariei mele.Nu ca mi-ar fi frica de maturizare,dar simt ca uneori timpul zboara prea repede si ratez atat de multe lucruri .Tot in luna martie implinesc un an de blogging. Acum trebuie sa fac cadou si blogului.Offf...Toata lumea vrea cadouri.

Singura alinare pentru mine in aceste momente este faptul ca se incalzeste vremea afara.Odata cu frigul zboara si raceala urata care am avut-o...ca sa vezi! tot saptamana trecuta .Soarele straluceste foarte frumos.De fiecare data cand pasesc afara simt miros de prospetime...Mai rau e cand incepe vecina sa bata covorul si vecinul sa inceapa o noua zi de bormasina.

Imi aduc aminte ca Mihai spusese foarte bine ceva de genul : "Bucura-te de liniste.De obicei nu dureaza foarte mult." Damn,ce dreptate ai avut,omule! A durat atat de putin...

3 comentarii:

Unknown spunea...

Mult succes la FCE. Insa ai grija sa fi odihnit, examenul fiind foarte obositor. Intr-adevar in luna martie apare haosul cu martisorul, floricele si alte cadouri cu aroma de primavara. Ziua de nastere in martie nu e chiar asa de rea. Si eu tot in luna asta m-am nascut, insa pentru mine e anul majoratului. Asa ca bucura-te de ziua ta. LA MULTI ANI si tie si blogului. Multe bucurii si succese in viitor.Si liniste, ca am inteles ca ai nevoie:) Timpul trece foarte repede intr-adevar.

Anonim spunea...

La multi aniiii!!!! Da' tot trebuie sa imi traduci FCE. :D

Stephen G. spunea...

Multumesc la amandoi,dar aveti rabdare...o sa fac articole speciale pentru fiecare eveniment.Nu scapati voi asa usor :))

@Oana...FCE-First Certificate in English .Un fel de DELF sau ce se da pe la franceza.