marți, 13 martie 2012

Tranziţie

Urăsc luna martie. O urăsc deşi BioWare încearcă tot timpul să mi-o facă mai frumoasă, lansând Dragon Age Awakening acum doi ani, Dragon Age II anul trecut şi Mass Effect 3 săptămâna trecută. But I can't help it. Urăsc luna martie.

Poate că-i senzaţia aia de după iarnă când se face mai cald afară şi totul te irită şi simţi că nu-ţi găseşti locul. Astenie...poate. Sau poate că în fiecare an presiunea pe mine creşte în luna martie. În fiecare an trebuie să conştientizez că am mai crescut un pic şi că lucrurile se schimbă. Şi schimbarea poate fi înfricoşătoare. Întotdeauna suntem puşi într-o situaţie delicată când apare schimbarea. De multe ori nici nu ştim cum să reacţionăm.

Dar multe trebuie făcute. Pentru binele nostru, pentru binele celor din jurul nostru. Pentru că aşa este corect. Este o perioadă liniştită totuşi pentru că exact aşa acţionează presiunea, în perioadele când nu ai nimic special de făcut, atunci când ai timp să gândeşti, să meditezi. Şi te chinuie. Toate gândurile alea te chinuie şi-ţi creezi mii de scenarii în minte. Mii de variabile. Mii de griji.

E liniştea de dinaintea furtunii cea care mă face neliniştit, nu furtuna în sine.

Cum se termină?

Când?


3 comentarii:

Anca G. spunea...

Asenie, da. La mulți ani! (anticipat sau nu :)))
Zi-mi un album fain, am intrat în ”pană”... :D

Anca G. spunea...

Astenie*

Stephen G. spunea...

Mersi frumos!
Legat de muzică o sa postez ceva imediat şi poţi încerca tot albumul. E mai vechi dar foarte foarte reuşit.