marți, 30 noiembrie 2010

In cautarea unor vremuri putin uitate

Majoritatea serialelor mele au intrat in vacanta de iarna. Asta ma deprima, in conditiile in care "partialele" vin peste mine rand pe rand, timpul meu liber se scurteaza zi de zi pana la zero, vremea afara e din ce in ce mai mohorata...it really sucks!

As fi asteptat cu interes vacanta...dupa care am descoperit ca ea dureaza doar 10 zile si nu 2 saptamani ca la "oamenii normali". Hell, la Constanta au chiar 3 saptamani...
Asa ca ma delectez cu ceva "nou". De fapt n-as zice ca e nou. E clasic! E deosebit. E ceva ce pentru mine nu va imbatrani niciodata.

Mi-am (re)descarcat toate sezoanele din Viata cu Louie, de data asta intr-o calitate mai buna (rip-uit de pe Jetix Play) si chiar biling (engleza si romana). Ma relaxeaza, ma face sa rad si niciodata nu ma plictiseste...este cel mai bun serial de desene animate facut vreodata. There...I've said it!
Si e placut ca in loc de niste episoade slabe (Supernatural, How I Met Your Mother) sau ceva mai bune si incitante (House, Bones) sa apelez la Louie si la aventurile lui. In plus, taica-su ramane o legenda!

Sunt plictisit, lipsit de chef. As vrea sa fug acasa, sa stau in confortul ala psihic pe care mi-l da de fiecare data cand ma duc in vizita in weekend. Recunosc ca mi-e dor sa treaca cateva zile in care sa nu trebuiasca sa am mare grija de mine. Imi place sa fiu pe cont propriu, dar acum simt nevoia de o pauza.

Stiti ce zi e maine? E ziua cand se aprind beculetele de Craciun in Bucuresti :P . Sarbatorile vin. Dar tare as vrea sa se grabeasca putin.
In weekend am vazut prima parte din Harry Potter and the Deathly Hallows. Bestial! Seria si-a revenit cu adevarat cu ultimele filme. M-a tinut crispat pe scaun timp de 2 ore si ceva...Impresionant, alert, tensionat...categoric Harry Potter nu mai e un film de copii. E bine ca au realizat si producatorii chestia asta pentru ca si cartile incetasera sa mai fie asa de fairy tale cam de la partea a 3-a cand au inceput sa moara oameni. Astept cu foarte, foarte multa nerabdare partea a doua!

Tot zilele astea m-am delectat cu o serie de romane fantasy foarte interesanta - The Mortal Instruments care mi-a adus aminte de Harry Potter si de atmosfera aia superba pe care o impuneau cartile. Seria e o trilogie si eu am citit-o in engleza, nu stiu daca exista in romana, cred ca nu. Desi nu e foarte original, exista personaje interesante si actiunea e destul de incalcita incat sa trezeasca interesul. Singura parte negativa este citatul unei proaste pe coperta cartii...
Pentru cat mai multa reclama (evident) au pus parerea lui Stephenie Meyer pe coperta. E bine ca Meyer admira cartea asta, pentru ca e facuta de cineva care chiar stie sa scrie. Pe cand ea e straina de notiunea asta.

Ah, si ascult multa muzica noua, e un anotimp al noilor albume in perioada asta! In plus, ma duc sa-l vad pe Steve Vai live la Sala Polivalenta pe 8 decembrie... Deci am ce sa va scriu. Timp si chef sa fie.

Cheers!

4 comentarii:

Anca G. spunea...

si noi avem trei saptamani vacanta:-" (si-o gramada de partiale si verificari, dar ne resemnam..)

candva..zilele astea (habar n-am cand o sa ruleze la cinema), o sa ajung si eu la Harry Potter..can`t wait:D

Andrei spunea...

Dude, in Anglia vacanta e de 1 LUNA :| deci nu-mi vine sa cred ce norocosi sunt :))

Sirius spunea...

Nu numai că durează o lună, dar la multe facultăți nici nu mai există sesiuni, parțiale și așa. Totul ține de niște proiecte pe care le ai de făcut pe parcursul trimestrului și pe care în final le susții.


Proiectele astea sunt centrate evident pe cum interpretezi tu diferite subiecte și cum te poți dezvolta în urma lor.


Dar mă rog, la noi nici măcar nu poate trece de Parlament o lege care încearcă să mai curețe din dinozaurii sistemului....

Stephen G. spunea...

@Sirius, nicaieri nu-i perfect, nu-i asa? Dar parca o luna de vacanta suna mai bine decat 10 zile...