duminică, 13 iunie 2010

The end of the road...


Am avut banchetul, am avut ultimul "clompotel" si probabil ultima iesire undeva afara cu totii. Faptul ca am stabilit sa ne intalnim la 1 august din nou, dupa ce vom fi (speram) admisi la facultate e laudabil dar cumva nu mi se pare deloc realizabil. A fost ciudat modul cum ne-am luat adio unii de la altii, cum ne-am salutat cand a trebuit sa plecam, discursurile...astea au fost iarasi foarte ciudate.

Liceul n-a fost perfect. As fi ipocrit daca-as spune altfel... Liceul mi-a adus satisfactii dar si neplaceri. Liceul m-a crescut. M-a facut sa devin omul care sunt astazi, cu bune si cu rele. Cate ganduri n-am insirat in legatura cu grupul clasei, pareri, mentalitati, nervi...si cat de frumosi au fost ultimii doi ani. M-am desteptat si am realizat ca nimic nu se invarte in jurul unui singur lucru, ca exista si alte culori in afara de alb si negru, ca suntem diferiti - ca asta ne poate deranja, poate crea antipatii. Dar stiti ce am invatat cel mai mult? Ca suntem unici, diferiti si chiar daca asta nu ne convine...ne face speciali. Si a fi unic, original in ochii celorlalti - asta mi se pare cel mai important lucru.

Iata-ma ajuns la sfarsit de clasa a 12-a si pot spune sincer ca-mi va lipsi liceul. Imi va lipsi libertatea, lipsa de griji, atmosfera clasei, orele acelea aparent neinsemnate dar care ne placeau atat de mult...discutiile, momentele fericite, momentele pline de nervi, orele de sport...doamne cat imi vor lipsi orele de sport...imi vor lipsi toate, asa cum am mai spus - cu bune si cu rele.
Imi va fi dor de acei 3-4 profesori care m-au facut din cand in cand sa cred ca scoala nu-i asa de rea. Lor le multumesc pentru ca m-au facut sa ma simt elev.

Dar cel mai mult o sa-mi fie dor de clasa mea...cu totul. N-am fost prieten la catarama cu toti...in niciun caz, dar asta nu ma va opri sa nu ma gandesc la ei mult timp de-acum incolo. Prieteni si colegi. Sper sa fiu in continuare alaturi de prietenii mei buni, cei la care tin atat de mult. Va voi pastra pe toti in album si la mine in gand.

Sunt liber...sau asa ceva...


Asculta mai multe audio Muzica

Mai trec pe la voi...poate marti, poate joi, poate peste un an...sau poate doi...

5 comentarii:

iuliana spunea...

mie inca nu imi vine sa cred ca am terminat liceul... inca nu am realizat asta.... poate ca e mai bine asa... legaturile din liceu, din cate am auzit, raman legaturi:) asta e bine.
si ce bine se incadreaza melodia asta:) vdv4ever:):D

Anca G. spunea...

Ah, uite ce bine merge "Liber" pe textul asta, mie cum naiba de nu mi-a dat prin minte?:)) Ei, daca asta a fost o strada, poate o sa apucam pe o autostrada, nu? Cel putin, metaforic (ca practic n-avem cum:))).

iuliana spunea...

@sunetul mai tare: asta mi-a scris-o bubu in album cica: "nu plange ca s-a terminat un drum, intram pe autostrada, vrum, vrum vrrruuum!" ;))

Stephen G. spunea...

@Sunet, mai in gluma mai in serios, tineam piesa asta in sertar de ceva timp special pentru momentul asta.

Adolescentin spunea...

Frumos pus asa, de mai multe sai mai putine cuvinte nu era nevoie, ai rezumat cum trebuie