luni, 17 mai 2010

Farewell Dio!

Astazi s-a stins din viata o voce legendara, o personalitate remarcabila a rockului, genul de solist pe care eu personal nu-l voi uita niciodata. Ronnie James Dio suferea de cancer si avea programat alaturi de Heaven & Hell concerte pentru Sonisphere, inclusiv pentru Bucuresti. RIP Dio, I hope you rock wherever you are!



In alta ordine de idei, AC/DC au concertat aseara la Bucuresti si am inteles in general ca receptia a fost una buna. Iris si Down au fost in deschidere. Acum fara sa vreau sa fiu rautacios, dar Down sunt extrem de cool, poate prea cool pentru a deschide pentru AC/DC. Iris - nu pot spera decat ca au bagat in setlist cantece adevarate nu lacrimogene de pe ultimele albume. Din ce am vazut la tv, publicul nu prea a fost de specialitate, ceea ce e nasol sincer pentru o formatie de cota lui AC/DC. Paraleli de genul lui Huidu sau Geoana cred ca au fost destui. Vedeam ca primele randuri din fata scenei erau in extaz in timp ce unii mai in spate se uitau ca la teatru. Repet, e ce am vazut eu la tv, poate ca a fost mai bine de-atat. AC/DC si-a facut treaba, au livrat un show bun, asa ca ma bucur.
Apropo, eu cred ca la Sonisphere va fi de cateva zeci de ori mai misto decat ce a fost aseara. Pentru ca pe langa spectacolul scenic oferit de AC/DC, The Big 4 vor avea si cea mai badass muzica din lume!

Nebunie totala...pe 15 august Iron Maiden vor reveni in Romania, la Cluj-Napoca de data asta, pentru a-si promova albumul ce va aparea in vara. Ok, de ce naiba se aduna toate intr-un an? De ce? Pe langa The Big 4 as fi vrut sa vad si AC/DC si Maiden si pe Ozzy, damn it! De unde bani? Si de ce anul asta? De ce?

3 comentarii:

iuliana spunea...

i know the feeling... nu am de unde sa scot bani pentru toti oamenii astia bestiali... cacat... scuza-ma:D

Stephen G. spunea...

I hear you ! :D

Anca G. spunea...

Deci aveam asa, o vada banuiala, ca se va duce Crin Antonescu...dar Geoana?! Geoana ori nu stia cine trebuia sa cante, ori ii era dor de-o topaiala de-aia specifica (chiar asa, o fi fost si cu Mihaela, dragostea lui?!) si n-avea mediu in care sa se manifeste...

Anyway, esti un fericit deja, ce mai vrei? sa-i prinzi pe toti?:))