luni, 16 martie 2009

XVIII

Cum era aia?... Am doar 18 ani, sunt tralalalalalalalalalaaaaa.

De ceva timp m-am gandit cu groaza la ziua asta, dar presupun ca acum fiind aici, nu ma deranjeaza absolut deloc. La 18 ani ma simt...ma simt...ma simt fix cum ma simteam si ieri la 17. Schimbarile nu apar cu una cu doua - e adevarat! Singura schimbare ar putea fi o posibila indigestie de la prea multe bomboane, dar Milka ruleaza ! Ce a mai fost diferit? Am fost pupat de vreo 22 de fete, am mancat numai ce am vrut eu toata ziua. In rest se arata o zi destul de obisnuita...desi mai sunt cateva ore din ea, dar ce se poate intampla. Adevarata actiune o sa fie sambata...hehehe.

La 18 ani nu vreau nimic diferit fata de ce am vrut pana acum. Sunt tot eu, chiar nu a aparut o maturizare brusca sau vreo alta stare de nebunie. Poate mi-ar trebui mai mult optimism uneori, dar nu mi l-as dori tot timpul pentru ca asta m-ar face prea "flower power" pentru propriile mele gusturi.
Planurile raman aceleasi - carpe diem pana la BAC. In timpul ramas pana atunci vreau chitara electrica si tatuaje. Cu timpul vor veni si astea si multe altele probabil. Daca stau bine si ma gandesc primul lucru este sa iau carnetul. Si nu mai e mult...inca o saptamana sau doua pana la clipa adevarului.
Cam astea-s gandurile mele acum. Joi sarbatorim iarasi ceva, aproape la fel de special. Tineti aproape.

Sa nu uit de melodia care astazi mi-a facut ziua un rai :



GN'R - Used To Love Her

4 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani!

Sper ca tatuajele alea nu sunt pentru tine :)).

Anca G. spunea...

Happy birthday to yooooou!:))
iti imaginezi tu muzica:))

Stephen G. spunea...

@Andrei, dar pentru cine? :))

Anonim spunea...

Si am rata-o. La multi, multi ani!!!