sâmbătă, 28 martie 2009

What don't kill ya make ya more strong !

Off...s-au intamplat atatea in ultima saptamana si se vor intampla in continuare atat de multe incat uneori n-am timp nici sa respir.

Sambata trecuta am avut petrecerea de majorat, petrecere care a fost superba din toate punctele de vedere. Degeaba am baut eu o bere inainte sa vina invitatii ca sa-mi fac curaj, dupa jumatate de ora de "party" era atat de multa lume in jurul meu, fiecare care vroia sa-mi spuna ceva incat am fost pana dimineata - nauc! Am fost aruncat in sus de 18 ori (pe bune, de unde obiceiul asta nenorocit?) si tot de 18 ori am supravietuit. Am primit o groaza de cadouri foarte misto, din care imi amintesc acum pe moment de - un ceas (toata lumea a observat de-a lungul timpului ca nu port), o bata de baseball (cu dedicatie speciala), 2 torte, o minge pe care s-au semnat toti invitatii, un tricou cu Tenacious D, multe haine si altele de care pur si simplu nu-mi aduc aminte acum.

Apoi toata saptamana asta m-am concentrat pe un singur lucru - filmul. M-am hotarat ca o sa-l postez si aici abia marti, atunci e ziua cand il predam la concurs. De data asta nu a existat un plan, nu a existat un scenariu. A fost o chestie scheciuita din 3 scene banale. S-a legat o mica poveste, un personaj comun acelor scene si voila! A iesit o chestie foarte amuzanta. Pe cat de dramatici am fost noi in "Zbor de fluture" pe atat de detasat e asta...
Ore de gandit si conceput, alte ore de filmat si o zi intreaga de stat acasa si editat. Unde-s multi puterea creste, deci n-am dus lipsa de ajutor - toata echipa (formata mai mult sau mai putin din 3 clase diferite) si-a facut excelent treaba. Ramane sa vedem ce-o sa creada si restul lumii.

De asemenea, m-am autointoxicat cu multa, multa muzica! Si din nou Metallica a iesit la inaintare, pentru ca saptamana asta si cea care va urma sunt foarte deosebite pentru trupa mea preferata.
Saptamana asta a fost lansat "Broken, Beat & Scarred" ca single, impreuna cu un videoclip - ce infatiseaza trupa cantand live. Cadre bestiale, trupa sunand destul de bine (desi solo-ul lui Kirk e putin cam scartait si vocea lui James are unele mici inflexiuni) si un montaj de zile mari. Chiar nu ma asteptam la un astfel de videoclip. Oare Metallica chiar nu vor sa faca nimic obisnuit/clasic pentru Death Magnetic? Ah, si pe cand un videoclip cu Unforgiven III? Piesa asta nu poate fi lasata deoparte...
La spectacolul de saptamana asta de la Birmingham (la care a asistat si Tommy Iommi) baietii au debutat pentru prima data live cu piesa "My Apocalypse" - cea mai thrashy de pe DM. Ah, si a sunat bine, bine!
Maine va aparea in magazine Guitar Hero : Metallica. Desi GH mi se pare o idiotenie de joc, e interesant sa vezi o Metallica virtuala. Unele detalii reproduse in jos sunt delicioase.
Si in final, saptamana viitoare trupa va fi introdusa in Hall of Fame-ul Rock N' Roll! Dupa o cariera de 25 de ani! Se anunta multe chestii misto in legatura cu evenimentul dar singurul care ma intereseaza in momentul asta este ca fostul bassist, Jason Newsted va canta pe scena cu fostii sai colegi. Sigur, imi place Trujillo - e un muzician deosebit dar Jason era fuckin' metal ! Va fi o placere sa-l vad inca o data stand acolo si urland in microfon la "Creeping Death" sau alte piese asemanatoare. Chestiile astea nu se uita...si eu abia astept.

Vinerea viitoare plec la Ramnicu-Valcea impreuna cu clasa pentru...nici eu nu stiu exact pentru ce...schimb de experienta sau asa ceva. Sunt foarte entuziast, mai ales ca relatia clasei cu diriginta merge ca pe...ca pe...ca pe ace. Directoarea adjuncta va veni si ea cu noi. Doamne, abia astept...
Pana marti va las cu asta:



Metallica - BBS

We die hard!

2 comentarii:

sunetul-mai-tare spunea...

fain videoclip..chiar nu cred ca ar fi putut sa gaseasca ceva mai potrivit. atmosfera geniala,,,acu na ca ma oftic ca n/am mers in vara ca concert..nu cred ca mai am vreo sansa dar..
totusi..ma asteptam la unforgiven III..dar dupa the day that never comes a urmat all nightmare long si acum..
oricum...geniala piesa, genial videoclip!

Stephen G. spunea...

Eu i-am vazut asta-vara si sper din tot sufletul sa-i vad si in Death Magnetic World Tour...daca turneul se prelungeste pana in 2010 or sa mai faca niste drumuri in Europa...deci de ce nu si la noi?