joi, 29 ianuarie 2009

School is fired !

Pentru o saptamana, dar trebuie sa apreciem si putinul asta. Personal, de cand ma intorsesem din vacanta de iarna, am numarat zilele pana cand am putut spune : sfarsitul semestrului.
Bineinteles ca si noi, ca toti elevii tarii, am alergat ca niste idioti dupa note in astea 3 saptamani, doar pentru ca pe tot parcursul semestrului am avut ore in care s-a taiat frunza la caini. La final tot noi suntem vinovati ca nu aveam note (de mi-ar fi lasat catalogul 2 minute, sa fi vazut ce note aveam...glumesc).

Semestru care tocmai s-a sfarsit a fost...cat se poate de banal. Nimic neobisnuit sau diferit fata de anii trecuti. Ai 3 zile in care ajungi acasa rupt de oboseala si alte 2 care sunt de relaxare. Tipic orarului calinescian (adica facut cu picioarele). Pana la urma trebuie sa apreciem cand avem engleza, franceza, latina, romana si spaniola una dupa alta, nu? Offf...
Ce ar mai fi de mentionat - prostia aia de uniforma. Este probabil singura problema a directiunii sa-i vaneze pe cei fara uniforma. Probabil si unica lor activitate din afara orelor in care predau.
Cu trezitul la 6:30 dimineata m-am obisnuit, e probabil mai bine asa.
Ca informatie...media mea generala este de 9.50 pe semestrul asta. Nu m-am omorat deloc cu invatatul si alte chestii de genul asta (ca de fiecare data) si am luat mai mereu fix aceeasi medie. Tot timpul se invarte pe undeva pe la 9.50. Asta numesc eu constanta.

Culmea ca totusi saptamana asta "libera" ar putea fi mai aglomerata decat una aflata in mijlocul semestrului. Am inceput cursurile pentru carnet, si desi prind destul de repede notiunile, nu pot sa ma las pe tanjeala. Vreau in acelasi timp sa citesc foarte mult (literatura adica :p) dar nu pot din cauza codului rutier.
De cateva luni merg la teatru francofon in calitate de..."actor". Pana la urma treaba a devenit foarte serioasa, astfel incat...eh, o sa va povestesc de asta alta data. Merita dedicat un articol intreg. O sa tot auziti de chestia asta de la mine, fiti siguri. Si da, inca urasc franceza, dar n-are treaba cu teatrul :D .
In momentul de fata simt ca "Soapte in Intuneric" este terminata. Nu, nu e terminata pe hartie, ci la mine in cap. Toate detaliile au fost asezate acolo pe creierel, mai ramane sa le dau drumul. Ce-mi lipseste? Timpul, evident.
Va aduceti aminte de asta? Mai exact de festival, ca filmul nu stiu daca e chiar de amintit. Cica participam din nou si desi mi-am zis ca nu ma mai bag decat la editare, presimt ca iar o sa fie un haos total si iar o sa trebuiasca sa fac mai multe chestii decat e nevoie.
Printre toate astea, ador sa pierd timpul zdranganind la chitara...uneori eficient, alteori nu. Important e ca-mi place, ca ma relaxeaza si ca ce repet constant reusesc sa invat si sa fac intr-un final la perfectie. Am mentionat ca mi-am cumparat pene Ibanez? :D

Ar mai fi ceva de povestit? Probabil ca da, dar cine-si poate aduce aminte acum? Asta ca sa va dau o idee despre ce se intampla cu mine cand bate vantul pe blog, forum s.a.m.d.
Sa ne auzim cu bine !

2 comentarii:

Anca G. spunea...

cu totii am numarat zilele pana la sfarsitul semestrului :))
spor la scris, e bestial pana acu! :)

Stephen G. spunea...

I'm glad you like it :D !