sâmbătă, 10 mai 2008

Zbor de fluture - premiat



Va spusesem saptamana asta ca filmul nostru de scurt-metraj s-a calificat pe etapa nationala (si finala, ca tot veni vorba) a concursului Spune Nu Violentei In Scoli. Din 58 de filme, venite din toata tara, 14 (printre care si Zbor de Fluture) au fost alese pentru a fi premiate. Si ne-am adunat frumos la mall, la cinema si am vizionat toate filmele pe un ecran mare, mare! Foarte frumos. Ironia sortii e ca noi am luat "premiu special" pentru cel mai sentimental film (wtf?) . Si am primit toti diplome (aproape toti, de fapt) si 6 stick-uri flash de 2 gb. Fiecare a luat cate unul...Glorios? Nu. Si totusi a fost dragut sa vedem filmele celorlalti.

Premiul cel mare a fost castigat de Liceul de Arta din Constanta, si intr-adevar... a fost un super-film. Ideea si povestea erau simple si poate usor fumate dar modul in care a fost transpus a fost excelent. Bineinteles ca au fost cateva foarte naspa si care totusi au fost premiate, dar nu pot sa spun ca nu am vazut ceva filmulete frumoase. La sfarsit am regretat intr-adevar, ca am schimbat atat de mult scenariul. In forma sa initiala, poate ar fi avut mai mult succes, si ne-ar fi dat noua mai putina bataie de cap. Dar desigur ca noi nu putem niciodata sa respectam KISS-ul. Nu exista un vinovat pentru asta, dar hey! ce-s cu regretele astea? Am castigat o diploma si un stick! Suntem vedete!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari!

Stephen G. spunea...

Oho, uite cine-mi lasa comment! :D

Mersi mestere!

Unknown spunea...

Felicitari! Este un premiu meritat.

Anonim spunea...

Bravooo!!! Bravooo!!! E bine, domnule scenarist si va fi tot mai bine. Ma bucur pentru voi, meritati.

Stephen G. spunea...

Pai multumim...si totusi noi suntem un pic dezamagiti. Dar la anul va fi mai bine ! Mai ales ca am niste parteneri de exceptie...