miercuri, 14 mai 2008

Rezumat

- in seara asta... finala Cupei Uefa - intre Zenit St.Petersburg si Glasgow Rangers. Ar trebui sa fie interesant...

-CFR a facut eventul!

- Raty a scris un post lung. Foaarte lung!

-...si da, Saint chiar e inalt!

- maine vine teza la latina. Oh, I can't wait. Primul meu 4 intr-o teza. Cel putin...sper sa fie macar 4.

- Apocalyptica vin in Romania. Via . Mda, deci...se mai mira cineva ca vor venii? Like...cine dracu' (si nu, nu are de-a face cu rock-ul) nu mai vine in Romania? Macar ca finlandezii vor canta la Stuffstock in Vama Veche, deci costurile n-ar trebui sa fie prea mari. Da! Normal ca merg.

- aici aflam cat de nasoala e politica la noi in tara. Da, e vorba de liceul meu .Nu mai comentez, dar modul in care se scuza directiunea e destul de aiurea. Ce atata agitatie? Oricum tot Mazare iese primar.

- o chestie mai putin placuta aflam de-aici. Bineinteles ca stiristii lu' Peste s-au agatat de faptul ca tipa era emo . Bine, dupa parerea mea, astia emo sunt retardati rau. Si aleg sa nu ma iau de preferintele lor vestimentare (care sunt oripilante) si nici de frizuri (cretine) sau pierce-uri . E o tara libera si fiecare poarta ce vrea. Cretinii emo sunt aia care fac din trend o adevarata religie. Iar gandurile despre sinucidere si viata trista sunt cel putin penibile, ca sa nu ma exprim mai dur. Cel mai rau e ca lumea se gandeste imediat si la rock. Oamenii aia (emo) nu asculta rock ci niste vome de formatii pline de pseudo-artisti frustrati. Cat despre motivul pentru care ar fi apelat fata la sinucid... ori fiindca era intr-adevar emo, si atunci nu poti sa spui decat ca era bolnava la cap irecuperabil ; sau pentru ca pur si simplu avea o problema peste care nu putea trece si a ales solutia cea mai simpla (si groaznica, desigur).

Mda, ultima chestie chiar mi-a stricat seara.

2 comentarii:

Anonim spunea...

parerea mea este ca fetita era bolnava psihic...emo nici macar nu e un gen muzical..poate va deveni..cine stie...oricum iti dau dreptate...un jeg de "STIL". Si sa-ti recomant un festival la care ai putea merge, cu formatii bune-una si una- si intrarea e gratis. ehe...suna bine...si sa mai adaug ca vor fi si alte evenimente conexe: piesa de teatru, concert rock simfonic, vizionare de film, expozitie de desene...si apraca mai era ceva..hmm...mai multe detalii pe http://www.heart-rock.tk/ . Tin sa precizez ca festul are loc in Botosani...iti trb bani de transport...si cam atat:P..si de bere..ROCK ON!

Stephen G. spunea...

Hehe, cred ca mi-ajung 3 concerte pe vara asta :D Raman fara fonduri.