vineri, 30 mai 2008

Liber!

Ieri am dat ultima teza pe anul asta. Adio! clasa a 10-a in proportie de 98%. Inca putin, vreo 2 medii de incheiat si examenul Cambridge si apoi dulce libertate!

In plus, sunt plin de chef! Vreau sa scriu, sa dezbat, sa ma informez! Si avem cu ce, nu gluma. A inceput Rolland Gaross-ul! Hai Nadal! Va incepe si Euro 2008. Hai Romania! Nu duc lipsa de subiecte. Incet, incet se apropie si concertele...ah, viata poate fi chiar placuta uneori.

Bineinteles ca mai imi iau liber pana luni, cand ma reapuc serios de blogging. Oricum luna Mai a stat mai bine ca Aprilie la capitolul asta. Pana atunci, va las sa va delectati cu Incognito ,filmul care a luat premiul cel mare la concursul de scurt-metraje la care am participat si noi. Chiar daca nu va intereseaza temele educative si nu va placut filmul nostru, neaparat trebuie sa-l vedeti pe asta, pentru ca este absolut magnific. De ce? Pentru ca simplitatea si originalitatea sa il fac sa "respire" si te fac sa-l iubesti. Mie cel putin mi-a placut la nebunie!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mai e putin pana la vacanta, putin putin. Scapi si de astea doua saptamani. Ce te invidiez ca esti la mare. Offf.
Hai, te asteptam de luni la blogging ;)