miercuri, 7 mai 2008

CFR Cluj - campioana




Dupa foarte multi ani, o echipa din provincie a cucerit din nou titlul. CFR Cluj a castigat la un punct avans de Steaua. Un sezon oribil, pe care l-am urat non-stop pentru prostia echipelor, patronilor si presei. Un lucru bun la final de campionat este ca nu a castigat Steaua. Asta e cea mai important. Sa moara capra (mai bine oaia) vecinului!

Bravo CFR. Pacat ca nu o sa faceti nimic in Champions League. Dar victoria e victorie...
Steaua, mori de ciuda ca si cu blat si fara blat tot ati pierdut.
In rest, Farul a pierdut 4-1 la Timisoara. Liga I s-a terminat (Doamne Ajuta). Astept acum Euro 2008 pe care-l voi urmari indeaproape, si-mi propun sa nu ratez niciun meci de la el. Hai Romania si cam atat...

BRB. Maine am teza la latina :)))

3 comentarii:

Anonim spunea...


Buona fortuna e riportare un 10!
A proposito, ho de esame Martedì

Dreamer spunea...

Naşpa. Ar fi trebuit ca primul campionat câştigat de o echipă din provincie după atâţia ani să fie ceva special, dar şi acesta a fost marcat de scandaluri cu arbitri şi adversari plătiţi, CFR-ul fiind şi ea DEPARTE de a fi jucat frumos şi corect în mod constant.

Altă fază într-un fel dezamăgitoare e că s-a ratat o Supercupă Steaua - CFR, care ar fi fost probabil cea mai tare din ultimii câţiva ani.

Stephen G. spunea...

Pai mi s-ar fi parut normal ca daca CFR castiga Cupa, sa joace Steaua Supercupa cu ei, nu sa nu se mai joace deloc. Stiu ca prin Spania asa se face...