miercuri, 13 iulie 2011

Kill Jovi!

Mai la stanga este James Hetfield - the god of metal, deci presupun ca opinia sa este indreptatita.

O sa fiu scurt si concis. Exact cum ma asteptam, "concertul anului" a fost plin de pseudo-fani, gura casca, manelisti si roacheri de ocazie. Pe langa faptul ca dupa 20+ ani de cariera e destul de greu sa mai numim trupa Bon Jovi hard-rock...poate pop-rock cel mult, cred ca a fost evident de la televizor si din poze ce fel de oameni au mers. In contextul asta cred eu ca e greu sa numesti evenimentul asta concertul anului. Poate ca trupa a prestat, dar locatia si publicul au fost jenante/jenanti. In plus, Bon Jovi au fost intotdeauna o trupa care au acordat mai multa atentie lookului, modei, stilului usor de digerat - comerciali asadari. Esenta muzicii rock pentru ei mi se pare de mult pierduta. Raman cu doua piese bune si atat...din punctul meu de vedere.

Incantatori toti acei oameni care au mers stiind doar "It's My Life" si (cel mult) "Always". Toti oamenii de la interviuri dadeau porcaria asta drept cantec de referinta. Trist. Multi recunosteau ca alte versuri habar n-aveau. E ca si cum mii de oameni ar merge la Metallica strict pentru Nothing Else Matters. Ca o paranteza, 'Tallica au scos din setlisturile de anul asta vestita lor balada.

Probabil concertul anului ramane Judas Priest pe care regret ca i-am ratat (din nou) din lipsa de fonduri. Inteleg ca Halford & Co. au facut un show de milioane, locatia a fost ok (Romexpo) si publicul pe masura.

Fuck Bon Jovi, hail to real rock music!
Atat.

6 comentarii:

iuliana spunea...

Doamne-ajută!!! Cum ar putea cineva să-i numească pe cei de la Bon Jovi, rockeri??? Cum??? E ca şi cum ai zice că Voltaj sunt rockeri:))) same shit. Se pot face atâtea paralele între cele două trupe, începând de la faptul că fiecare piesă din repertoriul lor seamănă cu o alta, din acelaşi repertoriu'. Singura diferenţă e că ai noşti îs românaşi cu burtici şi chelii, iar ai lor, sunt oarecum conservaţi...
Oare pe grifful chitarei lui Kirk nu scrie Kill Voltaj? că tot cei de la Hi-q şi Voltaj se compară cu Metallica:)))) Anarhieee!!!

Anca G. spunea...

Mă uitam cu maică-mea pe la interviuri și încercam să ghicesc câte ore a stat blondinul la machiaj + frezat. Mă cam deranjează tentativa unora de a compara concertul cu AC/DC sau Sonisphere. Poate ca număr de oameni, deși din punct de vedere calitativ, mi-ar fi greu să le pun în aceeași propoziție.

Stephen G. spunea...

@Anca, dupa umila mea parere si AC/DC sunt overrated si repetitivi, dar sunt mai "true rock" decat micutul blond, ba au si mai multe piese misto.
Sa compari astea doua concerte cu Sonisphere mi se pare oricum deplasat, tinand cont ca acolo am vazut 4 trupe mult mai relevante d.p.d.v muzical chiar si astazi.. Sau macar 3, pentru ca Anthrax de-abia anul asta vor scoate si ei un album dupa destul de multi ani.

Cristina spunea...

La cat de interesant arata blogul, continutl e plictisitoooooor!

Stephen G. spunea...

Papuşă, daca nu-ţi place, ieşi de-aici. Sper că eşti capabilă să găseşti X-ul care închide browserul.

Nu ştiu daca ţi-ai dat seama din conţinutul meu plictisitor, dar eu urasc de moarte piţipoancele.

Anonim spunea...

You got great points there, that's why I always visit your blog, it looks like you are an expert in this field. keep up the good work, My friend recommends your blog.

My blog:
rachat credit maison www.rachatdecredit.net