luni, 19 aprilie 2010

3 chestii geniale...

...din sport!

Lucian Bute l-a facut KO pe Miranda, care inainte de a face cunostinta cu podeaua poza pe smecherul in ring. Naspa frate! E naspa sa te dai mascarici ca apoi sa cazi ca bolovanul pe jos pentru ca adversarul e mult, mult mai bun ca tine .Repet ceea ce-am mai zis, Bute este unul din cei mai eleganti boxeri din cati mi-a fost dat sa vad. Statura lui, stilul, lovitura de stanga...ma bucur foarte mult ca e roman, dar in acelasi timp ma bucur ca a reusit sa ajunga in Canada, sa devina campion, sa-si pastreze titlul atata timp si sa capete atata faima acolo in America de Nord. Pentru ca merita, si ignoranta care o primeste la modul general din Romania - n-ar trebui sa-i pese. Am impresia ca tara asta e prea proasta pentru un sportiv de calibrul lui Lucian. Cu toate astea exult cand ma gandesc ca m-am nascut in aceeasi tara cu el.
Jalnicii de ziaristi, aia care-s lideri de piata, merita multa...sanatate...e posibil sa moara curand din atata ipocrizie si ignoranta.

Oltchim Ramnicu-Valcea a ajuns in finala Ligii Campionilor la handbal. Geniale fetele! Ce meci, ce daruire, ce victorie! In sfarsit, Oltchim este aproape de a castiga ceea ce merita de foarte mult timp, doar ca n-au avut momentul prielnic pana acum. Poate ca anul asta va fi sa fie...fingers crossed...absolut superba evolutia lor. Hai si cu finala.
Sa multumim de asemenea idiotilor de la Sport.Ro care au stricat, ca de obicei, transmisia cu agasantii lor comentatori si jocul de camere care sarea din 5 in 5 minute pe cate vreo "personalitate" din fotbal. N-am nimic cu Hagi, are tot respectul meu (daca ar avea vreodata nevoie de el), al admir pentru ceea ce a fost si ceea ce inca reprezinta pentru sportul romanesc, dar las-o naibii de treaba. E handbal, e Oltchim, e 2010, lasa-l pe Hagi, mutati dracului imaginea pe ce se intampla pe teren.
Oltchim rulz!

A treia chestie vine din Monte Carlo, nu e legata de Romanica dar cui ii pasa? Rafael Nadal a castiga primul lui turneu dupa...un timp destul de indelungat...aproape un an. Rafa a zdrobit tot ce i-a stat in cale in turneu de zgura de la Monte-Carlo, mai exact in ultimul act pe Fernando Verdasco(6-0;6-1). Ziaristii internationali l-au descris pe spaniol ca fiind "in his scary form" si sunt de acord, pare sa-si fi revenit 100% dupa accidentarile alea enervante. Sigur, nu prea pare ca a pus kilogramele alea in plus, nu mai are echipamentul ala misto din anii trecuti, dar omul joaca bine-bine. Presimt un macel la Roland Gaross. Se pare ca i-a prins bine videoclipul ala cu Shakira. Intr-un final melodia mi s-a parut (in cel mai bizar mod) decenta dar totusi el e tenismen, deci sa joace tenis si sa lase divele pop! Clipul e cheesy rau.
Vamonos Rafa!

Ah, da, si niste ratati au luat bataie de la alti ratati cu 5-1. Oh...ce trist/fascinant. Screw Liga I - what a bunch of whinny loosers. And that my friends is the ugly truth!

Niciun comentariu: