duminică, 10 august 2008

Over here! Alive and getting bored!

Da, inca sunt p-aci - arunc priviri printre bloguri, fara sa vreau sa ma implic verbal. N-am inspiratie de nimic in momentul asta asa ca sunt pus pe consumat (filme, carti, racoritoare, chipsuri si muzica). Ma gandesc la inspiratie si la momentul in care ea va reveni. Am atatea idei...si parca nu vreau sa le dau inca frau-liber. Intre timp ma delectez amintindu-mi de cele doua concerte la care am fost vara asta si inca nu ma decid asupra celui de-al treilea. To go or not to go?

Ma gandesc la Maiden si nu neaparat in directia trupei britanice ci in privinta trupei care a deschis pentru ei. Trooper este un material de foarte buna calitate pentru tarisoara asta invadata de manele si house. Asa ca Trooper sa fie...



Trooper - Tari ca Muntii

5 comentarii:

Anonim spunea...

Daca ai idei, pune-le acum in aplicare. Mai tarziu ori nu vei mai avea timp, ori le vei uita, ori iti va pieri tot cheful

miru be spunea...

adevăru' e că,locuind în oraşul lor natal,nu prea duc lipsă de concerte trooper şi nu mi se mai pare cine ştie ce chestie,da' sunt buni,n-am ce zice...rular-ar trooper!

Dreamer spunea...

Şi totuşi, România a dat în nenorociţii de ani '60, '70 şi '80 nişte trupe ale naibii de bune. O formaţie ca Trooper mi se pare departe de a fi cel mai fericit purtător de drapel pentru scena rock de la noi, deşi băieţii au până la urmă farmecul lor şi, după cum am mai zis, mi s-au părut OK live. Cred că singurele trupe relativ noi de care ne putem mândri cu adevărat sunt Luna Amară şi Negură Bunget, în rest cam lipsesc expresivitatea şi creativitatea.

Stephen G. spunea...

Nici Bucovina nu suna prea rau...

miru be spunea...

da,sau Argus Megere:D