marți, 27 iulie 2010

Anybody there?

Guess who's back!

Ok, hai sa zicem ca mi-am luat binemeritata pauza de la internet si blogging. A trecut ceva de cand n-am mai scris ceva serios. Va anunt acum ca am fost admis la Facultatea de Limbi Straine, sectia Traducere si Interpretare...Bucuresti! Da, voi fi student bucurestean! Admiterea a mers bine, mai bine decat ma asteptam.

Am trecut printr-o gramada de chestii in perioada asta. Viata mea a luat-o extrem de razna. Cu totii trecem prin niste schimbari la varsta asta. Unii se obisnuiesc mai repede cu situatia. Altii nu. Voi asterne mai multe ganduri pe tema asta, pana atunci...trebuie sa recuperez nitel la capitolul articole.

Muzica, filme, jocuri - asteptati-va la asa ceva in zilele care urmeaza. Asta o data...A doua chestie...am inceput sa scriu ceva. Ceva care s-ar putea sa aibe potential. Lasati-ma sa scriu vreo doua capitole si daca merita si cred eu ca va prinde radacini, o sa le impart.

As vrea sa cred ca de azi incolo am renascut. Putin cate putin. Ma indoiesc ca voi trece asa usor peste toate chestiile la care tin si la care va trebui sa renunt intr-un final. Facultatea e o batalie, iar Bucurestiul este campul de lupta. Iar eu am de gand sa va dau amanunte de la fata locului. Actor, spectator...orice as fi, blogul ramane aici. Ceea ce inseamna ca si eu o voi face.

So let's get the fuck on!

3 comentarii:

Ferentz spunea...

Hello!

Moisa Adrian, pictor aerografist Iasi pe Tunning Auto.
Site-ul cu picturile mele (900 unici/luna in crestere): http://www.adrianmoisa.ro
As vrea sa iti propun un link exchange site-wide sau intre posturi (guest post).

Adrian Moisa, picturi aerograf

Y!mess desene_aerograf, mail desene_aerograf@yahoo.com sau la telefon 0743521412.
Mii de multumiri, Adrian

Anca G. spunea...

Felicitări pentru micul război câstigat (desi în cazul tău, nici nu se punea problema să nu intri unde îti doresti;))) multi ar fi vrut să între la bucuresti...inclusiv cativa colegi de-ai mei, dar se pare că au avut...cum se spune...ghinion!

Anyway, salutăm întoarcerea:))

Miru spunea...

N-am somn. 3 in the morning. Ma uit la Skins:)). Watcha'doing? banuiesc ca dormi....sa comentez putin despre articol. sincer imi place asta si ala cu mika. scrie si despre ceva care sa ma intereseze si pe mine. nu numai despre metal..fotbal..bla...bla..bn nu am fost la curent cu blogul tau in ultimu timp dar o sa ma mai uit. mai adu'mi si tu aminte.hugs